VPN inschakelen

VPN inschakelen:

VPN wordt ingeschakeld. De status van de VPN kan tijdens de werking van het programma worden gewijzigd.

Bij eventuele verbindingsproblemen wordt de VPN-sessie standaard automatisch hersteld om een veilige verbinding te garanderen. U ontvangt een melding over de verbindingsstatus en mogelijke verbindingsproblemen, bijvoorbeeld wanneer u de instellingen van uw proxyserver, Windows Firewall of virtuele adapter moet controleren.